ERZURUM / ÇAT - Kızılca Ortaokulu

Kızılca Ortaokulu

KIZILCA MAH. TURGUT ÖZAL CAD. NO 15 ÇAT / ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerimizi; Ortaokuldan mezun olduklarında bir üst öğrenime hazır, ileride kendine lazım olacak temel bilgilerle donanımlı, bilgiyi olduğu gibi kabul etmeyen; eleştiren, düşünen, yargılayan bireyler olarak yetiştirmenin yanında onlara hayatları boyunca lazım olacak saygı, sevgi, hoşgörü, paylaşım gibi temel değerleri benimsetmek ve ileride değerli bir vatandaş olmaları için onlara yardımcı olmanın yanında onları güzel sanatlara ilgi duyan milli ve manevi değerleri ömür boyunca önemseyen bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Türk Milletinin milli ve manevi değerlerini önemseyen, anayasamızın temel ilkelerini bilen ve bu ilkelere saygı duyan çağdaş akılcı problem çözen, gerçek hayata hazır kendi gizil güçlerinin farkında bireyler olarak yetiştirmek.
08.30 15.15
KIZILCA MAHALLESİ ÇAT/ERZURUM